Terms and conditions

Beställning
Alla köp görs via hemsidan www.linnlampa.com Vid eventuella frågor angående din beställning kontakta linnlampa@gmail.com Vid alla beställningar har du samtyckt till att namn och personuppgifter har registrerats i vårt kundregister som hanteras enligt GDPR. Avtal om köp bekräftas med en orderbekräftelse som skickas till angiven mailadress. Vi förbehåller oss rätten att korrigera din order om leverans av någon anledning inte kan ske. Köpet innebär betalningsansvar. På bästa sätt försöker vi återge produkterna så korrekt som möjligt på hemsidan men kan inte garantera en exakthet.

Priser
Alla priser anges i svenska kronor inklusive moms. Fraktkostnad tillkommer.

Vår hemsida
För dig som besöker vår webbplats använder vi oss av cookies.

Linn Lampas Konst AB reserverar sig för eventuella fel i pris och produktinformation. Vi har rätten att korrigera detta i efterhand.

Ångerrätt
Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt som gäller från och med att du mottagit varan. Du ansvarar för att produkterna ej är skadade eller använda. Du står för fraktkostnad och ansvarar för produkten ända fram till att vi mottagit den. Vi förbehåller oss rätten att dra av eventuell summa som motsvarar värdeminskning om varan har blivit defekt.

Reklamation
Alla produkter är noga kontrollerade innan de skickas till dig. Skulle produkten ändå vara skadad när den anländer till dig åtar vi oss i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning att kostnadsfritt åtgärda felet. Kontakta oss via mail omgående och beskriv felet så utförligt som möjligt.

Returer skickas till:

Linn Lampas Konst AB
Mogatan 7
97253 Luleå

Outhämtade varor
Om du inte hämtar ut dina beställda varor och den returneras debiteras du alla kostnader plus en hanteringskostnad på 100 kr. EJ hämtat vara räknas alltså inte som ångrat köp.

Tillsammans kan vi göra ditt köp så smidigt som möjligt. Om du är missnöjd eller har klagomål hjälps vi åt att lösa problemet. Tack för att du handlar hos oss!